Hoppa till innehåll

Ahlstrands Praktik 

Entré till Ahlstrands Praktik, gult hus med gröna träd framför

Välkommen till Ahlstrands Praktik! Vi är ett företag i Karlstad som arbetar med hypnoterapi (hypnos), sluta röka, sluta snusa samt yoga. Vi har även kurser och föredrag inom dessa områden och vänder oss både till privatpersoner och företag. 

Så här hittar du till oss: 

Praktiken ligger i stadsdelen Viken. Om du åker bil, kör du E 18 tills du kommer till avfarten Klaramotet. Här kör du av och följer sedan skyltning mot centrum. När du kommer till Hamngatan, kör förbi Centralstationen och sväng till höger under järnvägsviadukten. Tag första avtagsvägen till höger, följ skyltning Stadsträdgården. Du befinner dig nu på Trädgårdsgatan. Praktiken är i det gula huset i norra änden av Stadsträdgården (ca 350 m väster om Löfbergs “kaffeskyskrapa”).

Entré till Ahlstrands Praktik, gult hus med gröna träd framför

Här kan du se lediga tider och boka direkt:

Calle Ahlstrand

Calle Ahlstrand 

Jag som utför behandlingarna heter Calle Ahlstrand och har drygt 40 års erfarenhet av kursverksamhet och klientbehandlingar, med mycket goda resultat. I mitt arbete har jag märkt att mentala låsningar ofta är grundorsaken till ständigt återkommande fysiska besvär. Först när man kommer till rätta med de mentala blockeringarna kan man få ett lyckat, varaktigt resultat av den fysiska behandlingen. För mig är det därför självklart att arbeta med både kropp och själ, efter devisen utilization och ta tillvara på det unika varje människa har att erbjuda. 

Malin Rask

Malin Rask

Har du frågor eller funderingar, ring gärna för ett kostnadsfritt rådgivningssamtal och prata med Malin Rask som sköter bokning, information, kursadministration samt yoga. Du når henne på telefonnummer: 054-15 12 00.