Hoppa till innehåll

Recensioner/kommentarer från Calle Ahlstrands tidigare kurser i Kiroterapi

Här kan du ta del av kommentarer och recensioner från tidigare deltagare i vår praktiska kurs i Kiroterapi (manipulation & mobilisering), där vi på ett varsamt sätt lär ut kraftfulla grepp och tekniker inom manuell medicin.

Vi har för närvarande inga nya kursdatum inplanerade, men du är mycket välkommen att kontakta kursadministratör Malin Rask om du önskar information om eventuellt kommande kurser. Vi nås enklast via telefon eller e-post och du hittar alla kontaktuppgifter här. 

Personer iakttar kursledare som mäter benlängd.
– Bästa kurs överhuvudtaget av dom kurser jag gått. Kanoninnehåll, fantastisk lärare, bra lokaler. 
 
– Jättebra utbildning, man har lärt sig otroligt mycket på kort tid.
 
– Mycket positivt överraskad av att något som verkat vara avancerat/komplicerat på ett mkt pedagogiskt sätt lärts ut till att vara relativt enkelt. Mycket bra kurs, kommer varmt rekommendera den till alla terapeutkollegor.
 
– Vi har hunnit med mycket under kort tid. Mycket bra förberedd kurs både betr. innehåll och det praktiska. Förvånansvärt, att det rör sig egentligen om enkla grepp men medför stor verkan. 
 
– Bäst har varit att få möjlighet att träna på så många olika kroppar. Calles sätt att lära ut!
 
– Som många sa: Det är en resa/ett arbete både utifrån dig själv, utifrån andra, med andra och framförallt med dig själv. Din attityd avgör resultatet. 
 
– Jättebra “grundkurs” med olika användbara grepp. Bra bredd av problematik. Härlig gruppkänsla med Calle som inspiratör.
 
– Bäst: All praktik och sättet ni har lagt upp kursen på. Blandningen – sången – dansen – även om jag har svårt att släppa loss så hjälpte det mig.  
 
– Upplägget och innehållet var mycket bra och lärorikt. Det var variation både vad vi lärde oss och hur vi lärde oss. Avslappnat och inspirerande. 
 
– Calles närvaro och positiva energi smittar av sig.
 
– Mycket grundlig och kunnig genomgång med mjuka och effektiva grepp. Mycket information i lugn och avslappnad takt med mycket praktik inlagt. Lättfattligt och okomplicerad undervisning. Trevlig kursledare, kompetent.
 
– Kursledaren mycket bra. Jag upplever att kursledaren har sett alla deltagarna. Jag har blivit starkare, känner mig redan duktigare som terapeut.
 
– Vilka energier som frigjorts. Fantastiskt!!!
 
– Bra mix av olika grepp, tekniker och avbrott (sång och dans), för att underlätta inlärningen.
 
– Fantastisk kurs. Jag fick många användbara verktyg. 
 
– Mycket trivsam lokal. Härlig grupp, bra att samarbeta med. Härlig genomgång via hypnoterapin. 
 
– Du har verkligen förmågan att ta en grupp!
 
– Du med din omväxlande undervisning fick mig att förstå vad det hela handlade om. Dina berättelser ur verkliga livet varvat med teori och praktiska övningar har varit ett bra sätt att lära och gjort denna kurs speciell.
 
– Kursen har gett mig en massa insikter om mig själv och vad jag kan göra för att må ännu bättre och njuta av livet. Hade inte väntat mig att få så mycket mental träning, energigivande och stärkande övningar. Jag gillar ditt sätt att följa känslan/intuitionen om vad vi ska göra för stunden (låta det flöda fritt). Det du ger av dig själv, din ödmjukhet, humor, flexibilitet, kunskap, lugn och naturliga sätt.
 
– Kursen har varit 10 000 gånger bättre än vad jag kunnat föreställa mig!
 

Enormt lärorikt; avslappnat! Calle har en oerhörd förmåga att lära ut på ett avslappnat sätt som man kan ta till sig. Jag är överväldigad av allt jag fått uppleva på 2 dagar. 

– Bra sammansättning av information och rörelseövningar. Det bästa med kursen har varit gruppens storlek, fokus på handgripliga tekniker och Calles hjärtliga och okonventionella undervisningsteknik. 

– Mycket givande! Möjlighet att fråga, få visat när man kört fast på något. Lättsam stämning. Tack! Denna helgen har varit en kick!

– Inspirerande, lärorikt, roligt, avslappnat och lekfullt. Bäst? Hela upplägget med tanken på att främja inlärningen genom lekfullhet. Bra med all praktisk övning. 

–  Bäst? Calle så klart! Att du går på intuition och samtidigt lyssnar på våra önskningar. 

– Skönt avslappnad kurs med mycket matnyttigt innehåll, som man lätt tog till sig, trots det ibland komplicerade innehållet. Det kändes lätt och enkelt tack vare Calles sätt. Känt glädje, värme och kärlek hela tiden. Skön grupp!!  

– Gillade inslagen av sång och avslappning i utbildningen – detta borde finnas på alla skolor. 

Har fått lära mig det jag hade förhoppningar om. Calle är en seriös terapeut med positiv anda och öppen för alla metoder och olika tekniker.

– Imponerad! Så mycket kunskap på så kort tid. Calle, du är en helhetsperson med mycket stor kunskap – kan verkligen läsa människor.