Start
Ahlstrands Praktik
Hypnoterapi (hypnos)
Sluta röka/snusa med hypnos
Kiropraktik
Kiromassage
Kurser
Recensioner
Mediamedverkan
Kontakta oss

Calle Ahlstrand/Malin Rask

Praktiktfn: 054-15 12 00 

Mobiltfn: 0766-284 725
Trädgårdsgatan 1 A

652 26 KARLSTAD

E-post: ahlstrands@hypnoterapi.se

Ahlstrands Praktik 

Ahlstrands Praktik är ett företag i Karlstad som arbetar med hypnoterapi (hypnos), sluta röka (rökavvänjning) samt kiropraktik/kiromassage. Vi håller även kurser och föredrag inom nämnda områden. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.  

Calle Ahlstrand 

Jag som utför behandlingarna heter Calle Ahlstrand och har drygt 30 års erfarenhet av kursverksamhet och klientbehandlingar, med mycket goda resultat. I mitt arbete har jag märkt att mentala låsningar ofta är grundorsaken till ständigt återkommande fysiska besvär. Först när man kommer till rätta med de mentala blockeringarna kan man få ett lyckat, varaktigt resultat av den fysiska behandlingen. För mig är det därför självklart att arbeta med både kropp och själ, efter devisen utilization och ta tillvara på det unika varje människa har att erbjuda. 

Malin Rask 

Har du frågor eller funderingar, ring gärna för ett kostnadsfritt rådgivningssamtal och prata med Malin Rask som sköter bokning, information och kursadministration. Du når henne på telefonnummer: 054-15 12 00.   

Börja gärna med att läsa mer om vår verksamhet genom att klicka på respektive länk.

Här kan du se lediga tider och boka direkt:
För att nå oss på Facebook: Ahlstrands Praktik
För att nå oss på Instagram: ahlstrandspraktik

Upp