Start
Ahlstrands Praktik
Hypnoterapi (hypnos)
Sluta röka/snusa med hypnos
Kiropraktik
Kiromassage
Kurser
Recensioner
Mediamedverkan
Kontakta oss

Calle Ahlstrand/Malin Rask

Praktiktfn: 054-15 12 00 

Mobiltfn: 0766-284 725
Trädgårdsgatan 1 A

652 26 KARLSTAD

E-post: ahlstrands@hypnoterapi.se

Kurs i Kiroterapi (ledmanipulation & mobilisering)

I denna praktiska kurs i Kiroterapi (ledmanipulation & mobilisering) lär vi ut en effektiv behandlingsmetod baserad på skonsamma kiropraktik-, naprapati- och osteopatitekniker, som snabbt ger goda resultat och fungerar som ett komplement till dina övriga behandlingar. Du får bl.a. lära dig behandla: 
 
bulletRyggskott (subluxationer)
bulletIschias (piriformissyndrom)
bulletVärk i axlar, armar och nacke (nackspärr)
bulletTennis-/golfarmbåge (epikondylit)
bulletKarpaltunnelsyndrom
bulletKnä (artros)
bulletKäkleder (TMJ)
bulletFingrar och tår
Det du hör, det glömmer du.
Det du ser, det minns du.
Det du gör, förstår du.


Kinesiskt ordspråk


För att få en optimal effekt, ingår även kinesiologi (muskelbalansering) samt de viktigaste distala akupunkturpunkterna.

Denna kurs vänder sig till dig som arbetar som massageterapeut, akupunktör, fysioterapeut, sjukgymnast m.fl. Genom en omväxlande undervisning där teori och praktik varvas med inslag av motorikövningar och avslappning, främjas inlärningen på ett avspänt och roligt sätt och du når ökad kunskap och förståelse genom att använda alla dina sinnen och förmågor. Kursen ägnas till stor del åt praktiska parövningar, där du växelvis ger/får behandlingar av olika kursdeltagare - något som du kommer att ha stor nytta av i ditt yrkesutövande. 

I priset ingår ett kurskompendium med beskrivande text och färgfoton till de grepp och tekniker vi lär ut samt ett kursintyg.

Lärare under kursen är Calle Ahlstrand, med drygt 30 års erfarenhet inom kiropraktik, kiroterapi, akupunktur, massage och mental träning. Förutom egna klientbehandlingar har han även arbetat som lärare vid kurs- och utbildningsverksamhet inom manuell medicin.

Tider Fredag: 18:00-21:00
  Lördag: 10:00-18:30
  Söndag: 09:00-16:00
Pris 7500 SEK (inkl. moms)
Kurstillfälle 28-30 maj 2021 i Karlstad


Klicka här, för att se bilder från kursen.

Här kan du läsa kommentarer från tidigare kursdeltagare.

Anmälan

Du anmäler dig genom att e-posta följande uppgifter: namn + ev. firmanamn, adress (dit du vill ha fakturan på kursavgiften skickad), mobilnummer, e-post till: ahlstrands@hypnoterapi.se (Det går även bra att ringa in din anmälan på telefonnummer: 054-15 12 00.) Därefter skickar vi en faktura och tips på boende till adressen du uppgett.

Vid ev. avbokning

Vi följer myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridning och du har fri avbokning om du skulle bli sjuk. Då återbetalas hela kursavgiften till dig. Skulle vi som kursanordnare bli sjuka, ställs kursen in och även då återbetalas givetvis hela kursavgiften.

Övrig information

Det finns gott om gratis parkeringsplatser alldeles i anslutning till kurslokalen.

I vårt lunchrum finns kaffe och te samt tillgång till kyl/frys och spis/ugn/mikro. Här finns även tallrikar, glas, bestick m.m. för dig som har med egen mat. I närheten finns också ett flertal restauranger.

Har du ytterligare frågor, kontakta gärna kursadministratör Malin på telefonnummer 054-15 12 00.

Upp